U bent zich bewust van de risico’s die uw organisatie dagelijks loopt? Welke maatregelen heeft u getroffen? Veel ondernemers zijn in de veronderstelling dat hun IT-leverancier de juiste maatregelen wel treft. Maar is dat ook zo? Heeft u concrete maatregelen met uw IT-leverancier besproken over de beveiliging van uw systemen? En zijn deze maatregelen specifiek afgestemd op uw situatie?

Wist u dat de meeste besmettingen optreden door menselijk handelen? Met de juiste toepassing van techniek bent u al goed op weg. Door de juiste combinatie van bewustwording, organisatorische- en technische maatregelen afgestemd op uw risicoprofiel kunt u de risico’s tot een minimum terugbrengen.

Een risico- en business impact analyse geeft u concreet inzicht in de kwetsbaarheden van uw organisatie en de maatregelen die nodig zijn om deze risico’s te verkleinen. Qorbis werkt conform de internationale standaard voor informatiebeveiliging; ISO 27001. 

Wilt u ook het vertrouwen van uw klanten verhogen en zeker weten dat u voldoet aan de geldende wet- en regelgeving? Neem dan contact op met Qorbis.